Mūsų pasaulis – žaidimo pasaulis

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kas yra gėrio įsikūnijimas mūsų pasaulyje?
Atsakymas. Mūsų pasaulyje nėra gėrio įsikūnijimo, kaip ir blogio, nes tiek gėris, tiek blogis yra dvasinės, nuo mūsų paslėptos savybės.
Mūsų pasaulis – tai itin žema būsena, visiškai atitolinta nuo dvasinio pasaulio. Čia vyksta mažos fluktuacijos (pliusas – minusas), kad šiek tiek pasižaistume. Kaip kad vaikui leidžiama žaisti smėlio dėžėje, taip ir mes žaidžiame, ne daugiau.
Gerai, jei iš smėlio imame statyti kažką panašaus į tai, ką daro suaugusieji. Tai jau tam tikras priartėjimas prie reikiamo darbo. O visas likęs pasaulis ir to nedaro.
Sukurti grupę – svarbiausia, tai vienintelis teisingas veiksmas, kurį galime atlikti, kad tarpusavyje sukurtume dvasinį indą, sielą. Ją surenkame dalimis. Tarkime, grupėje yra dešimt žmonių, ir mes imame jausmais ir protu jungtis tarpusavyje tokia kombinacija, kuri, kaip mums atrodo, ir yra pilna dvasinė konstrukcija.
#233430

Iš 2018 m. balandžio 22 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Nesidrovėkite žaisti

Gyva Aukštesniojo pasaulio kopija

Dėl ko sukurtas šis pasaulis?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>