Pavydėkite!

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip pamilti sielą?
Atsakymas. Siela – tai davimo ir meilės kitiems savybė. Todėl reikia daryti viską, ką gali, kad išeitumei iš savo egoizmo ir pamiltumei kitą. Tai įmanoma tik tada, kai nori to per draugus.
Pavyzdžiui, esi grupėje. Be tavęs joje yra dar keletas žmonių. Tie žmonės tave erzina. Žiūri į juos ir tau visąlaik atrodo, kad jie jau kažką jaučia, kažką mato, patiria. Kartais tau atrodo, kad jie tarpusavyje kažką aptaria, o tau apie tai nesako.
Keliesi naktimis ir galvoji, kaip atsilieki nuo jų, koks niekam tikęs esi, ir kad tave laiko grupėje tik iš gailesčio. Bijai, kad jie neatskleistų, kad dar nepasiekei dvasinio pasaulio, o jie jau tikrai ten. Esi tikras, kad jie jau jaučia dvasinį pasaulį. Tave tai taip graužia!
Kažkada pats labai stipriai tai pajutau. Man atrodė, kad jei nepasieksiu to paties, tai jie mane pamažu nustums į šalį. Kam jiems reikalingas toks žmogus?
Man tai padėjo. Dėjau nežmoniškas, neįtikėtinas pastangas, nes nėra pasaulyje didesnės jėgos nei pavydas.
Todėl pasistenkite taip, kad pavydėtumėte savo draugams grupėje. Pavydėkite jų Kūrėjui: „Tam Kūrėjas labiau padeda! O tam daugiau duoda! O anas turi tokių ypatingų savybių iš Kūrėjo, ko aš neturiu!“.
Pavydas itin stiprus jausmas! Jis ims jus deginti, jums bus labai nemalonu, tačiau eisite pirmyn. Stenkitės tai atlikti, ir tuomet jums viskas pasiseks.
#235213

Iš 2018 m. birželio 10 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pavydas – gera savybė

Pavydėkite sau į sveikatą!

Pavydėk Kūrėjui!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>