Viskas nusileidžia iš aukštesnės programos

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas, Valios laisvė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Visų atsinaujinimų šaltinis – tai ir atsinaujinimų vieta?
Atsakymas. Atsinaujinimų vieta visada apibrėžiama iš aukščiau ir kyla iš vieno šaltinio. Visa, kas yra aukštesniajame pasaulyje, pamažu išsivynioja,nusileidžia ir pasiekia mus.
Sakoma, nėra nieko naujo po saule – viskas nusileidžia iš aukštesnės programos, kuri užprogramuota nuo kūrimo pradžios iki pabaigos. O mes šią programą atliekame arba nenorom, kaip visi žmonės, arba kaip kabalistai, kurie jau supranta ją, prisitaiko prie jos, o paskui adaptuoja ją sau ir taip juda pirmyn.
Atsinaujinimai atsiskleidžia būtent žmonėse, o ne pasaulyje. Bet pagal mūsų vidinius pokyčius kaskart matome pasaulį kitokį. Tarsi priešais mus baltas ekranas ir priklausomai nuo to, kaip projektuojame savo mintis ir norus, galime matyti jame bet kokius vaizdus.
#234871

Iš 2018 m. liepos 1 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Svarbiausia – išsiaiškinti savo paskirtį

Nieko naujo po saule…

Aukštesnioji programa laukia tavo dalyvavimo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>