Skleisti žinias apie Kūrėją pasaulyje

Platinimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jeigu dabar kokiam nors žmogui papasakosiu apie Kūrėją, apie aukštesniuosius pasaulius, tai reikš, kad jį myliu?
Atsakymas. Ne, tai nieko nereiškia. Neaišku, su kokiu tikslu tu apie tai pasakoji tam žmogui. Viskas ne taip paprasta.
Pirmiausia turi pasiruošti, suprasti, ką jis norėtų išgirsti. Juk lygiai taip pat mokai savo mokinius, jausdamas, ko jie norėtų iš tavęs išgirsti, o ko ne. Tu jau supranti juos, žinai. Taip ir atsiskleidžia meilė kūriniams ir meilė Kūrėjui.
Esi tarp Kūrėjo ir kūrinių, kuriems skleidi žinias apie Kūrėją: kaip galima suartėti su aukštesniąją jėga, imti užsipildyti ja, tapti panašiam į ją, pasiekti amžinybės ir tobulybės būseną.
Stengiesi visiems apie tai papasakoti. O kas gali būti žmogui geriau, jei jis supranta, kad gali pasiekti Kūrėjo lygmenį ir jam į rankas duodamos galimybės, instrumentai, metodika? Nėra nieko didesnio, ką galėtum atlikti žmonėms.
#235042

Iš 2018 m. birželio 17 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Senojo pasaulio paradigmos keitimas

Platinimas: lengvai ir be paliovos

Kur išėjimas iš tamsaus miško

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>