Egoizme skirtingi, duodami vienodi

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jeigu siela tai mes visi, vadinasi, ji turi skirtingas savybes, juk mes visi skirtingi, išeitų, kad ji visuomet yra, mums tereikia išvysti jos daugiapusiškumą?
Atsakymas. Mes visi labai skirtingi ir visi vienodi. Mes skiriamės savo egoizme, nes kiekvienas nori truputį sau, kaip jam lengviau, kaip paprasčiau.
O jei kalbame apie davimo ir meilės savybę, tai viskas tampa kur kas paprasčiau, nes turiu įimti į save kito norus, savybes, rūpesčius ir pasistengti juos užpildyti dėl kito, o ne dėl savo naudos.
Tuomet išeina, kad naudojuosi visomis savo jėgomis ir galimybėmis, įsijungiu į jį taip, kaip mama nori įsijungti į savo mažylį ir atiduoti visą save.
#235055

Iš 2018 m. birželio 10 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Aukščiausios lygybės principas

Kas yra lygybė

Kiekvienas turi išvystyti savo sielą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>