Ar galima pakeisti dvasinės šaknies materialią pasekmę?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Tarkime, žmogus turi pajausti tūkstantį įvairiausių būsenų, kol išsitaisys, kiekviena būsena turi aukštesniąją šaknį. Ar nuo žmogaus priklauso, koks bus tos dvasinės šaknies materialus pavidalas? Ar šis pavidalas gali keistis priklausomai nuo mūsų veiksmų?
Atsakymas. Ne, mūsų pasaulyje negalime keisti materialių reiškinių ir objektų pavidalo, juk jis formuojasi veikiamas aukštesnės šaknies.
Tačiau, siekdami prisitaikyti prie aukštesnės šaknies, kad jai prilygtume, suartėtume su ja ir įgytume davimo, meilės ir ryšio savybę, keičiamės – keičiasi mūsų vidinė esmė.
Tačiau žvelgdamas į žmogaus išorę nepasakysi, kas jis. Iš išorės negalime pasakyti, ar tai kabalistas, suvokiantis ir turintis ryšį su amžina, tobula struktūra, vadinama siela, ar tai paprastas žmogus, gyvenantis įprastinį gyvenimą. Įžvelgti tai nėra paprasta.
#235240

Iš 2018 m. liepos 1 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kiekvienas nors kartą gauna galimybę

Dvasinis pasaulis gimsta tarp mūsų

Imkime keistis!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>