Minčių kryptingumas

Dvasinis darbas, Ketinimas, malda

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Yra pasakyta: „Žmogus yra ten, kur jo mintys“. Kabalistas gali kontroliuoti jų buvimo vietą: pašalinti kenksmingas mintis, pritraukti naudingas, išlaikyti ir vystyti reikalingas?
Atsakymas. Žinoma. Tai ir yra mūsų darbas. Mes visą laiką dirbame su mintimis ir su norais. Juose mes jaučiame sistemą, kurioje yra visa žmonija ir kiekvienas iš mūsų, kokiu būdu mes esame susiję tarpusavyje ir su visais gamtos lygiais, kaip vienos visumos dalys.
Jausdami visą sistemą, suprantame, kas yra optimaliausia jos vystymuisi. Todėl mūsų veiksmai nustoja būti chaotiški ir tiksliai nukreipiami į teisingą bendros sistemos vystymąsi, kad ji galėtų optimaliai atitikti Aukštesniąją šviesą, kuri ją supa.
Kiekvieną kartą mes optimaliai prisideriname prie lygybės Supančiajai šviesai ir pasiekiame būseną, kai šioje sistemoje visą laiką kyla naujas egoizmas, einantis iš vidaus, dar iš praeityje sudužusios sielos, o mes jį nedelsiant ištaisome. Taip pasiekiame absoliučią ramybę ir visišką homeostazę.
Klausimas. Vadinasi, mes turime ištaisyti savo minčių kryptį, kad jos būtų nukreiptos į kūrimo tikslą?
Atsakymas. Taip. Mes turime pajausti šito būtinybę, ir tada, su malonumu išpildydami vidinius veiksmus, pamatysime, kokį gėrį nešame sau ir kitiems.
#226054

Iš 2017 m. gruodžio 12 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Tavo akys pamatys Kūrėją, ir niekieno kito!

Noras, mintis ir protas

Tavo pastangos nedingsta be pėdsakų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>