Pusiausvyra tarp gėrio ir blogio

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Dvasinio darbo procese blogio samprata kaip kažko nepageidaujamo ir blogo visiškai išnyksta? Telieka instrumentai darbui?
Atsakymas. Ne, blogis neišnyksta. Jis būtinas tam, kad būtų gėris. Abi kategorijos yra visiškoje pusiausvyroje būtent tam, kad kūriniai egzistuotų Kūrėjo atžvilgiu.
Pusiausvyra tarp gėrio ir blogio – visiškai teisinga ląstelių, atomų sąveika, kai abu veiksmai, ėmimas ir davimas, nukreipti į tobulumą, abipusį papildymą, kad remiantis jų abiejų sąsaja atsiskleistų Kūrėjas.
Reikia suprasti, kad gėris ir blogis negali egzistuoti vienas be kito. Nėra pliuso be minuso ir atvirkščiai. Tik kartu. O priešpriešoje, kuri atsiranda tarp pliuso ir minuso, atskleidžiame Kūrėją. Kuo didesnis ir minusas, ir pliusas, tiek atsiskleis Kūrėjas.
Kai prasiskverbsi į šią sistemą, pamatysi, kad pliusas ir minusas subalansuoti iš viršaus ir duodami tau tik tam, kad tu susibalansuotum.
#235892

Iš 2018 m. birželio 17 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Gėris ir blogis

Visuotinės pusiausvyros dėsnis

Nėra blogio be gėrio

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>