Rojus be vyrų

Vyras ir moteris

каббалист Михаэль ЛайтманKomentaras. Verslininkė Kristina Rod ruošiasi įsigyti salą Suomijos teritorijoje, į kurią patekti galės tik moterys. Rod sako, kad nori sukurti rojų gražiosios lyties atstovėms, kur nebus streso ir išgyvenimų, susijusių su vyrais (goo.gl/UwtJkV).
Ar įmanomas moterų rojus be vyrų?
Atsakymas. Iš esmės, moterys mūsų laikais gali savarankiškai apsirūpinti viskuo, kas būtina. Todėl klausimas iš tikrųjų kitas: ar egzistuoja vidinis psichologinis ir dvasinis moterų ir vyrų tarpusavio ryšio poreikis?
Mes sekame savo norais, pamiršdami, kad gyvename didžiulėje sąveikos sistemoje. Neatsitiktinai gamta sukūrė mus tokius. Evoliucijos pradžioje pirmieji primityvūs organizmai buvo tos pačios lyties.
Bet paskui suskilo į dvi dalis, kurios būtent abipusiai ir dėl priešingumo papildo vienas kitą. Be to, papildo visais lygiais, visais aspektais: fiziologiniu, fiziniu, moraliniu, dvasiniu. Kartu jie atskleidžia tarpusavyje Aukštesniąją jėgą.
Kalbant kabalos kalba, teisinga jungtis tarp davimo ir gavimo savybių pagimdo dvasinius palikuonis, arba Kūrėjo atskleidimą.
#226085

Iš 2018 m. vasario 13 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>