Dvasinį pasaulį kuriu aš?

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Dvasinis pasaulis – tai tikrasis pasaulis, o materialus pasaulis – iliuzija. Tik dvasinį pasaulį kuriu aš, o materialus pasaulis – objektyvi realybė mano noro gauti viduje?
Atsakymas. Pats nieko nekuriate. Tiesiog dvasinius pasaulius galite keisti, ir pagal tai keisis jo pasekmė mūsų pasaulyje. Bet pačiame materialiame pasaulyje nieko nekeičiame.
Matote, kaip rutuliojasi istorija, ir nieko joje pakeisti negalime. Šiandien pildosi tai, apie ką kalbėjome prieš dvidešimt metų, nes žmonės nesikeičia.
Klausimas. Jeigu materialiame pasaulyje nieko negalime pakeisti, kam reikalinga iliuzija, kad galime veikti ir kažką keisti jo lygmenyje?
Atsakymas. Jeigu dar neegzistuojate dvasiniame pasaulyje, kaip galite ką nors keisti? Privalote būti mūsų pasaulyje, mokytis, ką daryti ir pamažu dalimis pervesti per dešimtuką visas savo pastangas į dvasinį pasaulį.
Klausimas. Kitaip tariant, šio pasaulio plotmėje nieko nepakeisi?
Atsakymas. Galima, jei žmonės panorės priartėti prie savo dvasinių šaknų. Pokyčiai vyksta tik per aukštesniąją pakopą. Visas valdymas – aukštai.
#237606

Iš 2018 m. rugpjūčio 19 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Nupieškime tobulą pasaulį!

Kur yra dvasinis pasaulis?

Ar galime pakeisti dvasinės šaknies materialią pasekmę?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>