Tarpusavio ryšys tik per Šviesą

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip galima būti vienos visumos dalimis ir tuo pat metu skirtis tarpusavyje, patirti individualią praeitį, dabartį ir ateitį?
Atsakymas. Iš tiesų esame absoliučiai priešingos dalys. Neturiu nė vienos savybės, pagal kurią būčiau lygus kitiems. Negaliu prilipti prie tavęs jokiu kraštu, kad rasčiau kokį nors bendrą sąlyčio tašką. Jo nėra. Jis aukščiau mano ir tavo prigimties. Kitaip tariant, ryšys tarp mūsų gali būti tik per Kūrėją.
Klausimas. Vadinasi visa sujungta mozaika – Kūrėjuje?
Atsakymas. Taip. Kaip pasakyta: „Jame džiaugsis mano širdis.“ Todėl tarpusavio ryšys užmezgamas tik per Šviesą. Ji mus sudaužė, kad priverstume ją mus sujungti. Tuomet imame suprasti savo ir jos savybes ir taip suvienijame visą gamtą, užtikriname visapusę komunikaciją. Taip suvokiame ir save, ir Kūrėją, ir ryšį tarp mūsų. Daugiau gamtoje nieko nėra.
#237767

Iš 2018 m. rugpjūčio 12 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Lygybė dvasiniame pasaulyje

Pagrindinė kliūtis kelyje į laimę

Kur atsiskleidžia Aukštesnysis pasaulis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>