Keisdamiesi keičiame savo pasaulį

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jeigu viskas – mano viduje, ar yra dar kokia nors jėga, kuri gali mane veikti?
Atsakymas. Iš išorės tave veikia Kūrėjas savo lygia Šviesa, o tu šioje Šviesoje it baltame ekrane savo savybėmis pieši savo pasaulį.
Ir tą savo nevalingai nupieštą pasaulį dabar gali ištaisyti savo valia ir nupiešti jį kitaip. Tad šiame ekrane tau pakiša skirtingas problemas, kad taisytumeisi ir matytum pasaulį geru.
Klausimas. Jeigu Kūrėjas yra mano viduje, vadinasi, yra dar kažkas, kas yra ne manyje?
Atsakymas. Ne, tai tu taip sau įsivaizduoji. Mums reikia rasti itin paprastą priklausomybę: kiek keisdamiesi keičiame savo pasaulį.
Kiekvienas iš mūsų jaučia šį pasaulį savaip. Jame yra tam tikri taškai, kuriuos galime tarpusavyje sugretinti, bet yra ir tokių, kurių net negalime išreikšti.
Todėl mūsų užduotis – jungiantis tarpusavyje sukurti pilną pasaulio vaizdą, sudarytą iš daugybės milijardų žmonių. Ir tuomet savo ryšyje išvysime Begalybės pasaulį.
#238735

Iš 2018 m. rugpjūčio 26 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Visas pasaulis – manyje

Pakeisti sapną ar prabusti

Pakeisti požiūrį į pasaulį

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>