Pajausti Kūrėjo žaidimą

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Vienus įvykius suvokiame kaip gerus, kitus kaip blogus, kaip gėrį ar blogį. Tai mūsų suvokimo klausimas? Ar egzistuoja gėrio ir blogio sistema?
Atsakymas. Blogis neegzistuoja. O vadinamieji neigiami poveikiai būtini tam, kad pastumtų mus kūrimo tikslo link, kad išjudintų mus iš negyvo taško.
Jausdami savyje bet kokį poveikį, turėsite iš pradžių tai sugretinti su Kūrėju ir pamėginti nepaisant šio poveikio susijungti su draugais dar labiau. Ir tuomet pažiūrėkite, kas vyksta su neigiamu poveikiu: jis lieka ar pamažu kaip migla išsisklaido. Iš to imsite žaisti Kūrėjo žaidimą. Tai ne psichologija, o jėgos, kurios veikia gamtoje.
Todėl stenkitės bet kokius neigiamus poveikius pirmiausia išspręsti grupėje, stipresniame tarpusavio ryšyje.
Tuo užsiimame kasdien rytinėje pamokoje. Žiūrėkite mūsų pamokas, net jei jos iš pradžių atrodo sunkios, painios, pernelyg dažnos. Per šiuos užsiėmimus studijuojame, kaip Kūrėjas veikia mus ir kokia mūsų reakcija, vedanti į tikslą – Kūrėjo atskleidimą.
Atskleisti Kūrėją – reiškia atskleisti valdymo sistemą, atskleisti priežastį to, kas mumyse, kas su mumis vyksta, kas buvo vakar, kas bus rytoj, iki gimstant, mirus ir t. t. Tai ir yra kabalos mokslo objektas.
#240193

Iš 2018 m. spalio 14 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip atskleisti Kūrėją?

Ratas – tai Kūrėjo savybė

Gyventi dėl Kūrėjo ir kūrinio susitikimo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>