Kai materialumas netenka savo vertės…

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jau daugiau nei metus studijuoju kabalą. Baigiau MAK. Neseniai pastebėjau, kad pinigai, mano įsipareigojimai, darbas man nebesvarbūs. Padėkite išsiaiškinti, kas vyksta?
Atsakymas. Turite rimtai žiūrėti į save, darbą, šeimą – į viską, kas yra, bet grynai mechaniškai. Visa kita reikia atiduoti dvasiniam vystymuisi. Taip vienas neturi liesti kito. Savo fizine esme jums reikia visiškai tiksliai dirbti su šeima, su savimi ir t. t., o siela būti kartu su mumis.
Visa tai tikslingai taip sumanyta. Mūsų pasaulis nesukurtas, kad būtų nukreiptas prieš dvasinę raidą. Priešingai, jis reikalingas tam, kad žmogus teisingai vystytųsi abiem kryptimis. Tik taip jis pasieks tikslą.
#242044

Iš 2018 m. lapkričio 18 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinis pasaulis, materialus pasaulis

Iš šio pasaulio – į Aukštesnįjį

Šviesos kelias ir kančių kelias

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>