Pagrindinis dvasinės raidos principas

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Pagrindinis dvasinės raidos principas – kas akimirką prisiminti apie Kūrėją? Ar tai nebūtina?
Atsakymas. Pagrindinis dvasinės raidos principas – viską be išimčių susieti su Kūrėju, nes „nėra nieko kito – tik Jis“ ir viskas, kas yra mumyse, yra Jo formuojama ir organizuojama.
Turime tiesioginį ryšį tik su Kūrėju. Tačiau tas ryšys toks, kad Jis veikia mus, o mes, kad užmegztume atsakomąjį ryšį su Juo, turime susijungti į dešimtuką, ir tada iš dešimtuko taip interaktyviai galėsime veikti su Juo.
Klausimas. Kaip patikrinti grupės dvasinį augimą?
Atsakymas. Grupės dvasinis augimas tikrinamas abipusiu laidavimu, apibusiu ryšiu, tarpusavio draugų palaikymu, atsidavimo vienas kitam laipsniu, supratimu, kad dvasiniame pasaulyje esate viena nedaloma visuma. Taip tikrinate save.
#241246

Iš 2018 m. lapkričio 25 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Praktika – mumyse

Kas man padės?..

Gyventi tikrovėje, kur „Nėra nieko kito, tik Jis“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>