Kabalistinės knygos ir jų autoriai

Dvasinis darbas, Ketinimas, malda

каббалист Михаэль ЛайтманSkaitydami kabalistines knygas, prilimpame prie jų autoriaus. Norime turėti tokius pačius ketinimus, kaip ir jis, tokį pat santykį su dvasiniu pasauliu, Kūrėju, tas pačias mintis ir ketinimus. Knygose neieškome mechaninių žinių tarsi universiteto studentai, o norime gauti tokį požiūrį į gyvenimą, kaip knygą parašiusio žmogaus.
Tai reiškia, kad norime iš jo išmokti gyvenimo išminties – perimti ne teorines žinias, o požiūrį, kuris vadinamas ketinimu.
Būtent ketinimas veikia, juk Kūrėjas žaidžia norais, kelia jį, nuleidžia. O mums reikia kiekvienam norui prilipdyti ketinimą, kaip kad parduotuvėje ant kiekvieno gabalo mėsos ar žuvies prilipdo kainą, kad būtų aiški jo vertė. Kūrėjas atskleidžia manyje naują norą, o aš jam prilipdau ketinimą, dar noras ir dar ketinimas. Taip reikia visuomet saugoti teisingus ketinimus.
#241933

Iš 2019 m. vasario 28 d. rytinės pamokos pagal Baal Sulamo „Įvadą į Mokymą apie dešimt sfirų“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabalistinių knygų efektas

Pro pasaulį išvysti Kūrėją

Prašyti ateičiai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>