Iš kur mano sielos šaknis?

Dvasinis darbas, Kūnas ir siela

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip žmogui sužinoti, iš kur jo sielos šaknis, kuriam Adam Rišon organui jis priklauso? Ar gali keisti savo vietą bendroje sistemoje?
Atsakymas. Jokiu būdu. Tai neįmanoma.
Pažinti savo sielos šaknį žmogus gali tik pats, kai pasieks jį arba kai priartės prie jo. Iš principo, jam to ir nereikia, nes kiekvienos dvasinės šaknies, kiekvienos ląstelės, kiekvienos dalies (vadinamosios sielos) darbas visoms kūno dalims yra vienodas – gauti, kad duotum.
Kiekvienas gauna iš bendro organizmo, kad atliktų savo funkciją: duoti kitiems atgal. Žmogus perleidžia per save visą informaciją, visą energiją, visas žinias ir duoda atgal organizmui. Būtent taip organizmas, uždarytas į absoliutų abipusį ryšį, nuolatos funkcionuoja.
#241252

Iš 2018 m. lapkričio 25 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Sielos užgimimas

Siela, panaši į kūrimo sistemą

Unikalus kiekvienos sielos diapozonas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>