Kaip išnaudoti savo individualumą?

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip išnaudoti savo individualumą grupės, tobulėjimo labui?
Atsakymas. Kai imate dirbti su grupe, matote, kad jūsų savybės tiksliai nukreiptos prieš draugus. Jumyse nėra nieko, kas kaip nors susikoreliuotų su jais.
Jūs absoliučiai skirtingi, atskirti vienas nuo kito, priešingi vienas kitam, nekenčiate vienas kito. Būtent čia atsiranda galimybė susijungti tarpusavyje. Taip ir bus.
Klausimas. Kaip žmogus gali patikrinti savo įsivaizdavimų apie grupę, draugus, mokytoją, kabalą tikrumą, jei jis viską daro remdamasis savo neišsitaisymu?
Atsakymas. Tai nesvarbu. Jūs juk dirbate grupės atžvilgiu, todėl tikrinate save tik savo draugų atžvilgiu. Nesijaudinkite, ši metodika patikrina. Ji kyla iš paties kūrimo tikslo, iš ryšio tarp mūsų. Ji negali neveikti. Ir apskritai be jos niekas pasaulyje neveikia.
#242575

Iš 2018 m. lapkričio 18 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>