Vienas visų minčių ir jausmų šaltinis

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ką reiškia galvoti ir mąstyti? Turiu tiesiog sėdėti ir galvoti, kad noriu pasiekti dvasinį pasaulį? Ar omenyje turimi mano veiksmai draugų atžvilgiu?
Atsakymas. Veiksmas – labai paprastas: visos mano mintys ir jausmai turi turėti vieną pagrindą – Kūrėją. Jis duoda pradžią, suteikia gyvastį ir įdeda į mane tai, ką galvoju ir jaučiu. Kad ir kas su manimi nutiktų, kad ir kas manyje atsiskleistų – viską daro Kūrėjas.
Todėl pageidautina nuolatos išlaikyti mintį, kad „Nėra nieko kito, tik Jis.“ Ir jeigu veržiuosi prie draugų tokių pačių minčių bei jausmų, ir stengiuosi sujungti visas mūsų širdis ir protą, tai tuomet mes suvienijame visas mūsų pastangas tarpusavyje ir išeina didžiulė bendra pastanga, viena didelė širdis, viena didelė galva, kur norime pajausti Kūrėją kaip Šaltinį, kaip mūsų jausmų ir proto pirminę priežastį.
Jeigu taip atkakliai reikalaujame, kad Jis atsiskleistų mums kaip mūsų minčių ir jausmų priežastis, tai labai greitai prieiname būseną, kai pasitelkęs Šviesą Kūrėjas ima atsiskleisti mumyse.
#242802

Iš 2019 m. vasario 11 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>