Susisiekti su Kūrėju

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ką reiškia įsijungti į grupę? Ir kaip žmogus gali patikrinti, ar jam pavyko?
Atsakymas. Pirmiausia, tai priklauso nuo jo kreipimosi į grupę dažnumo, kad visus kartu sujungtų ir tame ryšyje surastų Kūrėją.
Antra, ar jis virš visų problemų kreipiasi į Kūrėją asmeniškai, iš savęs, ar kreipiasi į grupę ir per grupę į Kūrėją. Tai skirtingi dalykai.
Iš pradžių kreipiamės į Kūrėją individualiai, nes taip atlikti paprasčiau. Tokie pratimai turi būti nuolatos.
Paskui žmogus prie jų daugiau mažiau pripranta ir jis jau nuolatos apie tai prisimena, tarsi automatiškai pasijungia prie Kūrėjo, ir kas sekundę juda „start-stop“: „taip-ne, taip-ne.“ Jei žmogus be perstojo dirba tokiu impulsiniu režimu, tai per grupę prisijungia prie Kūrėjo.
Jis susijungia su grupe ir kartu su ja tiksliai eina pirmyn, padeda kitiems ištraukti draugą iš „upės tėkmės“ (Chasadim Šviesos atžvilgiu) arba iš „belangės“ (Chochma Šviesos atžvilgiu).
#242830

Iš 2019 m. vasario 11 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Artimas ryšys su Kūrėju

Vienas visų minčių ir jausmų šaltinis

Draugas – mano veidrodis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>