Kodėl žmonės ima studijuoti kabalą?

Kabalos mokymasis

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kada žmonės ateina į kabalą, juos gąsdina, kad įsigilinimo procesas trunka ilgai, daug metų. Ar kada nors tai užims mažiau laiko? Galbūt po kurio laiko žmonės greičiau praeis tas būsenas, kurias praeiname mes?
Atsakymas. Tarkime, gavote diplomą, pakabinsite jį ant sienos. O ką darysite toliau?
Komentaras. Tikriausiai gyvensiu amžinai.
Atsakymas. Kitaip tariant, norite greičiau patekti į amžiną gyvenimą?
Tačiau amžinas gyvenimas reiškia, kad jūs siekiate davimo ir meilės savybės, galvojate tik apie kitus.
Žmogus, ateinantis studijuoti kabalos, supranta, kad dabar jam atsiskleidžia nauja būsena, naujas požiūris į gyvenimą, nauja žmonija, nauja sąveikos tarp žmonių sistema. Juk tai ne šiaip jis atėjo, šiek tiek pasimokė, atsižymėjo dienyne, jam įteikė popierius ir jis gali juos pasikabinti ant sienos.
Jis ateina tam, kad pasikeistų, kad įeitų į dvasinį pasaulį ir egzistuotų jame. Tai kur kas daugiau nei jūsų laikinas požiūris į kabalą.
Kabalos mokslas pakelia žmogų į kitą pasaulėdaros lygmenį, ir jis išvysta, iš kur kyla visos valdančios jėgos, ir su kuo jis turi reikalų.
#243106

Iš 2018 m. gruodžio 9 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Atskleisti dvasinę erdvę

Kas yra kabalistas?

Ar visi pajėgūs mokytis kabalos?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>