Kaip dešimtuke išspręsti problemą?

Dešimtukas, Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip išspręsti problemą, jei atsiskleidė, kad dešimtuke nėra vienybės ir negalime prieiti prie bendros nuomonės?
Atsakymas. Nieko nereikia spręsti. Turite ir toliau dirbti tarpusavyje ir kreiptis į Kūrėją. Tegul Jis sprendžia jūsų problemas. Ką galite patys spręsti? Kuris iš jūsų toks protingas? Nematau nė vieno tokio.
Tik Kūrėjas gali išspręsti visas problemas. Jis duoda jas, o jums atrodo, kad jų šaltinis – kas nors iš jūsų draugų. Nieko panašaus! Kūrėjas – visų problemų šaltinis. Apie tai pasakyta: „Aš – pirmas ir Aš – paskutinis.“ Į Jį ir kreipkitės.
Klausimas. Kiekvienas iš draugų turi atskirai kreiptis ar drauge?
Atsakymas. Geriau drauge.
Sakykime, grupėje iškilo kokia nors problema. Jūs ją ne itin aptariate, o tiesiog kartu kreipiatės į Kūrėją, kad Jis ją išspręstų. O dar geriau, kad jums nesvarbu, išspręs Jis tą problemą ar ne. Jums svarbu, kad galite virš šios problemos kreiptis į Jį.
Jei į ją žiūrėsite kaip į pretekstą kreiptis į Kūrėją ir per ją stipriai įsitverti už Jo, pamatysite – problema išnyks. Tik tam ji ir kilo.
#243217

Iš 2019 m. vasario 11 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kreiptis į Kūrėją per grupę

Nenutraukti ryšio su Kūrėju

Kūrėjas – visko šaltinis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>