Kuo ypatinga šiuolaikinė karta?

Dvasinis darbas

Šiuolaikinės kartos ypatumas tas, kad ji nežino: „Kaip pasiekti malonumą, kur jis iš tikro yra, kodėl jo nėra mūsų pasaulyje?“ Kuo labiau vystomės, tuo stipriau auga noras gauti malonumą, o užpildymo jam nėra.
Tokia raida skirta atvesti mus į kitą užpildymo lygmenį, kuriame užpildymas nėra maistas, seksas, pinigai, garbė, žinios, o dvasinės vertybės, leidžiančios mums pajausti amžiną pasaulį, amžiną ir neribotą užpildymą.
Dabartinė karta juda šio tikslo link, todėl ji negali rasti užpildymo materialiame pasaulyje ir griebiasi narkotikų, ją apima neviltis. Kad ir kiek stengtųsi užsipildyti visokiomis netikromis vertybėmis, galiausiai randą tuštumą, juk neįmanoma amžinai apgaudinėti savęs.
Vadinasi, žmogus arba tampa tikru narkomanu, arba visą savo gyvenimą paverčia narkotiku, neleisdamas sau galvoti apie svarbiausią dalyką – dėl ko aš gyvenu. Tiesiog nesusimąstant daryti ir daryti, kaip visi, pasiduodant reklamai, melagingoms naujienoms, kad tik neleistų sau susimąstyti.
Žmogus nežino, kur parduodama tokia tabletė, kuri galėtų užpildyti šį naują, jame atsiskleidžiantį norą. Juk esame paskutinėje kartoje, kuri jau turi atskleisti Kūrėją.
#241987

Iš 2019 m. kovo 2 d. rytinės pamokos pagal knygą „Mokymas apie dešimt sfirų“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>