Dvasinių šaknų pasireiškimas mūsų pasaulyje

Pasaulio struktūra, Viena siela

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar dvasiniame pasaulyje yra dvasinių reiškinių, kurie egzistuoja, bet neturi pasireikšti mūsų pasaulyje? Ar visi turi pasireikšti?
Atsakymas. Absoliučiai visi. Esmė ta, kad pilna, absoliuti sistema sudužo, ir dabar, kai mes surenkame ją dalimis, giliname ją 620 kartų.
Todėl ji tampa išgaubtesnė, detalesnė. Bet praktiškai visa ji egzistavo ir egzistuoja savo pirmapradėje formoje: iš pradžių sudužusioje, o dabar mes ją atkuriame.
Klausimas. Kitaip tariant, dėl to, kad tai yra viena sistema, viskas, kas yra dvasiniame pasaulyje, turi pasireikšti ir mūsų pasaulyje?
Atsakymas. Apskritai, taip. Yra pasakyta, kad kiekviena dvasinė šaknis turi prisiliesti prie savo šakos materialiame pasaulyje.
Dinozaurų atsiradimas ir išnykimas, atšalimo laikotarpis, žmonių atsiradimas, įvairiausių rūšių gyvūnų ir augalų išnykimas, ekologinės katastrofos – visa tai mes turėjome praeiti, nes tai išeina iš dvasinių šaknų.
#231481

Iš 2018 m. balandžio 1 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Ar galima aprašyti dvasinį pasaulį?

Dvasinė šaknis ir žemiška šaka

Dvasinės materialių objektų šaknys

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>