Kaip išspręsti draugo problemą?

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip galima išspręsti draugo problemą?
Atsakymas. Yra problemų, kurios sprendžiamos, kai draugas prisijungia prie Kūrėjo. Yra problemų, kurios atsiskleidžia man drauguose, kad aš prisijungčiau prie Kūrėjo ir išspręsčiau jas. Yra dalykų, kurie jaučiasi kaip pasaulio problemos ir aš pasijungiu prie Kūrėjo, kad Jis per mane jas išspręstų.
Kitaip tariant, viskas vyksta per mane, bet eina iš Kūrėjo. Per save Kūrėją prijungiu arba prie draugo, arba prie grupės, arba prie viso pasaulio, ir taip sprendžiu problemas.
Todėl visos mūsų mintys turi būti nukreiptos taip: bet kokios problemos ateina iš Kūrėjo ir jas sprendžiame tik prisijungdami prie Jo. Be to, kiekvienas gali tai atlikti už kitą.
Dirbdami dešimtuke, matome, kad nė vienas žmogus negali savęs ištaisyti, pakelti, pajungti, ištraukti iš blogos būsenos. Pasakyta, kad tik draugai gali ištraukti žmogų iš kalėjimo. O jis pats – niekada.
Mums nuolatos rodys tokias būsenas. Dabar kol kas to nejaučiame, bet po kurio laiko pamatysime, kad taip ir bus. Todėl reikia tik prisijungti vieniems prie kitų. Kaip pasakyta: „Tegu žmogus padės artimui“. Niekaip kitaip.
#243997

Iš 2019 m. vasario 11 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip dešimtuke išspręsti problemą?

Draugas – mano veidrodis

Pakelti kritusį draugą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>