Ką daryti, kai jauti tuštumą?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kai man bloga, jaučiu tuštumą. Ką tokiu atveju pagal kabalą geriausia daryti? Pakeisti save, pakeisti savo mintis, pradėti ką nors skaityti, klausyti ar galvoti, kad tai iš Kūrėjo?
Atsakymas. Kai man bloga, pirmiausia imu skaityti straipsnį iš knygos „Šamati“ („Išgirdau“) – „Nėra nieko kito, tik Jis“.
Po to imu karaliaus Dovydo Psalmes ar kokias nors mėgstamas pamokas. Bendrai tariant, yra daugybė straipsnių, užrašų, kurie gali padėti sunkią minutę.
Tačiau geriausia, jeigu yra galimybė iškart panirti į grupę, pasijungti prie jos ir rasti kokią nors įdomią pamoką. Kai dar nebuvo kompiuterių, užsirašydavau įdomias man pamokų ištraukas. O jūs galite kaupti jas kompiuteryje ar mobiliajame telefone. Nuspaudei mygtuką, perskaitei kokią nors citatą ar paklausei pamokos fragmentą ir blogos nuotaikos kaip nebūta.
Klausimas. Kitaip tariant iš anksto kūrėte saugumo zoną?
Atsakymas. Žinoma. Jei iš anksto žinau, kad man bus blogai, tai turiu apsaugoti save, kaip mūsų pasaulyje perkame draudimą, mokame ligonių kasai ir t. t. Privalau tai daryti, ir tuomet tarsi užkertu kelią nemaloniems įvykiams, kurie labai greitai prašokuoja.
#244068

Iš 2018 m. gruodžio 16 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas yra tuštuma?

Stora žievė, kuri slepia tuštumas

Karas už laisvę

 

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>