Ar gali kabalistas matyti pasaulio ateitį?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Studijuojantis kabalą žmogus įsisąmonina bendras pasaulio raidos tendencijas, santvarkų kaitą, evoliucinius procesus, kitaip tariant, jis susijęs su visu pasauliu ir mato, kur ir kaip viskas juda. Ar tikrai taip? Jis gali matyti pasaulio ateitį?
Atsakymas. Jis mato tendencijas. O pasaulio ateitis priklauso nuo to, kaip aiškiai Kūrėjas jam tai parodo, kad paverstų jį savo laidininku.
Klausimas. Kitaip tariant, jis supranta visus procesus ir domisi jais?
Atsakymas. Tai priklauso nuo sielos šaknies. Vieni domisi, kiti ne. Yra žmonių, kuriuos domina kabalos mokymas, kitus – kabalos platinimas ar savo paties gilinimasis į ją. Bendrai tariant, yra skirtingos sielos šaknys, skirtingi kabalistai.
Tačiau bet kuriuo atveju kabalos mokslas itin platus. Jis apima visą pasaulį, ir kas ją studijuoja iš tikrųjų jaučia didžiulį, amžiną, tobulą užpildymą.
Klausimas. „Kabala“ iš žodžio „gauti“, kitaip tariant, kaip teisingai gauti malonumą…
Atsakymas. Kalbama apie visos pasaulių sistemos, įskaitant Kūrėją gavimą!
#245581

Iš 2018 m. lapkričio 20 d. TV laidos „Kabalos pagrindai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ar gali kabalistas numatyti ateitį?

Pamatyti ateitį kaip gerą

Ar kabalistai buvo pranašais?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>