Kūrėjo muzikos instrumentas

Dešimtukas, Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Muzikantas žiūrėdamas į natas dainuoja arba groja jas muzikos instrumentu. Skaitant „Įvadą į kabalos mokslą“ (Pticha) mūsų instrumentas – dešimtukas. Kaip ir kuo grojame, kaip grojame su dešimtuku?
Atsakymas. Muzikantas turi septynias natas: do, rė, mi, fa, sol, la, si. Jomis jis gali perteikti absoliučiai viską. Taip ir mes perteikiame visus savo jausmus per Kėtėr ir Malchut savybes padedant jas sujungiančioms aštuonioms sfiroms (Chėsėd, Gvura, Tifėrėt, Nėcach, Hod, Jėsod), kurios sujungia Kūrėją ir kūrinį.
Būtent tai grupė ima groti. Arba Kūrėjas ima groti grupėje, o ji leidžiasi veikiama Kūrėjo ir taip Jį suvokia, atskleidžia, pajaučia.
Kūrėjas groja grupe, kaip muzikantas griežia smuiku. Strykas Jo rankose, o mes – stygos, pasirengę, kad Jis grotų ir kurtų iš mūsų įvairias melodijas. Mes džiaugiamės visomis Jo melodijomis, kurias ant mūsų sugrojo.
#246019

Iš 2019 m. balandžio 4 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>