Žaisti vienybę

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Dažnai girdžiu per pamokas: „Daugiau galvokite apie tai, ką studijuojame, aptarkite tai.“ Tačiau aš ne muzikantas, ir jei žiūrėsiu į natas, kad ir kiek apie jas galvočiau, ar aptarinėčiau su draugais, vargu ar ką nors jausmiškai suvoksiu.
Kaip šis pavyzdys taikomas studijuojant „Įvadą į kabalos mokslą“ (Pticha)? Turiu daugiau galvoti, aptarti su draugais?
Atsakymas. Pradėk mokytis žaisti. Yra savamokslių, kurie ima instrumentus ir tiesiog brazdena, nežinodami, ką su juo daryti. O paskui ima girdėti, kad skamba kokia nors melodija. Iš pradžių „Du gaideliai“ ar „Jurgelis meistrelis“, o paskui rimtesni dalykai.
Todėl imkite žaisti tarpusavyje vienybę. Taip pataria Rabašas. Ir tuomet vienybė ims groti su jumis, nes joje atsiskleis Kūrėjas. Priklausomai nuo jūsų aktyvumo tapti vieningais, kad siektumėte Jo, pajausite, kad Jis yra vienybėje ir veikia iš ten, artėja prie jūsų.
#245839

Iš 2019 m. balandžio 4 d. rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Žaidimas jausmais

Nesidrovėkite žaisti

Žmogus gyvena norais, o dirba jausmais

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>