Priartėti prie Šviesos

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jeigu noras gauti – tai mūsų pagrindas, tai kas tada davimo savybė, ir kaip ją atskirti nuo noro gauti?
Atsakymas. Turime tik vieną savybę – gauti, kitaip tariant, mėgautis jausdami viską savyje, savo egoizme. Net neįsivaizduojame, ką reiškia jausti ne savo savybėje. Kaip taip gali būti? Kur jaučiu?
Todėl virš mūsų kuriama visiškai nauja savybė, jausmas, pojūtis, kuris priešingas mūsų prigimčiai, ir ją sukurti galima tik padedant Šviesai. Turime daryti viską, kas priklauso nuo mūsų, kad pritrauktume Šviesą, kaip nors nukreiptume į save, priartėtume prie jos. Tai ir darome.
Jeigu pats stengsiuos tiesiogiai pajausti Šviesą, tai man nieko neišeis: leisiuos į mistiką, į visokius užkalbėjimus, sąlygiškumus, gal net religinius atributus.
Jei iš tikrųjų noriu pajausti aukštesnįjį pasaulį, tai tam reikia aukštesniosios jėgos. Man reikia tiksliai kreiptis į Kūrėją ir reikalauti iš Jo, o tai įmanoma tik kreipiantis drauge.
Galiu daug metų studijuoti „Mokymą apie dešimt sfirų“ ar „Įvadą į kabalos mokslą“, tačiau jei per grupę nebūsiu nukreiptas į Kūrėją, tai man nieko neišeis.
#245160

Iš 2019 m. balandžio 4 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip atsiskleidžia aukštesnysis pasaulis?

Atskleisti dvasinę erdvę

Kaip pritraukti Šviesą?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>