Ar spėsime visiškai išsitaisyti?

Krizė, globalizacija, Platinimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Yra žmonių, kurie jau daug metų mokosi kabalos ir pašvenčia tam visą savo gyvenimą, tačiau jiems nepavyksta pasiekti tikslo ir pereiti visus 125 laiptelius. Iki visiško išsitaisymo termino liko tik 250 metų. Kas bus su žmonija, jeigu nespės visiškai išsitaisyti laiku? Šiame kontekste visiškas išsitaisymas atrodo sunkiai įgyvendinamas arba neįmanomas.
Atsakymas. Ne, jūs neteisus. Esmė ta, kad šiandien visuomenė vystosi su dideliu pagreičiu. Pažiūrėkite, kas įvyko, pavyzdžiui, su europine bendruomene, vadinamąja susivienijusia Europa. Per 20 metų beveik nieko iš jos neliko! O juk tai – labiausiai išsivysčiusi, išsilavinusi, pažangiausia pasaulio dalis.
Europa – ne Amerika, ir netgi ne Rusija. Ar suprantate, kas darosi tokiame nedideliame kontinente? Kas atsitiko su šiuo istoriniu, kultūriniu, technologiniu regionu, kuriame sukoncentruota viskas: dailė, muzika, mokslas, išsilavinimas! Visa tai – Europa!
Kas yra Amerika? Kiek jai metų? Dar prieš 150 metų ten plėšė skalpus. Mums tik atrodo, kad tai buvo labai seniai. Iš tiesų – visai neseniai, – mes tiesiog labai greitai vystomės.
Arba, kas yra Rusija? Vos prieš 100 metų ten žemę ardavo arkliais ir mirdavo iš bado!
Europa – vis dėl to – Europa! Ir kas su ja atsitiko per 20 metų? Ką tik bandė susivienyti, o jau viskas griūna. Pažiūrėkite, ką su ja daro liberalizmas ir demokratija, kaip greitai jie žlugdo Europą!
Tai įvyko per 20 metų, o mes dar turime, sakykim, 200 metų. Taigi, spėsime pasiekti išsitaisymą. Aš tuo visiškai įsitikinęs.
Gamta viską paruošė taip, kad būtent paskutiniuose etapuose pagreitis tapo kokybinis, o ne kiekybinis. Dar tai pamatysime, kaip kiekvienais metais mus tiesiog išsvies į priekį. Mes spėsime!
#244975

Iš 2019 m. sausio 13 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Ateitis kuriama dabartyje, III dalis

Iš anksto nulemtas kelias

Kiek liko iki taisymosi pabaigos?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>