Atsiveria žmogus, o ne knygos tekstas

Dvasinis darbas, Kabalos mokymasis

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar kabalistai rašė tekstus kodais, slėpė paslaptis už raidžių ir žodžių, ar kaip parašyta taip ir reikia suprasti?
Atsakymas. Kaip parašyta, taip ir reikia suprasti. Paskui išvysite, kad tame „taip parašyta“ atsiskleidžia visiškai kita, nauja prasmė, tačiau ne pačiame tekste, o jūsų viduje, kaip reakciją į tą tekstą. Kitaip tariant, jūs atsiskleidžiate, o ne tekstas.
Tekste nėra kodo, nėra paslapties, nėra šifro. Visas šifras – jumyse. Jūsų reakcijos į tuos pačius žodžius bus visiškai kitokios. Jus užvaldys tai, kas jumyse atsiskleidžia.
Iš principo tekstas bus tas pats tekstas, knyga liks ta pačia knyga, tik jūs suvoksite ją naujai. Pavyzdžiui, skaitant knygą pirmąsyk jums atrodys, kad ji pasakoja ką nors protingo, o sugrįžę prie jos po poros metų, pamatysite, kad joje išdėstyta aukštesniojo pasaulio struktūra ir jūs joje esate.
#248798

Iš 2019 m. kovo 10 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Didi Baal Sulamo dovana ateities kartoms

Kabalistiniai tekstai

Visų pradžių pradžia

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>