Norų rūšiavimas

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip suprasti, kokius norus galime ištaisyti dabar, o kuriuos galėsime vėliau? Kaip negaišti laiko tam, ko pakeisti negalime?
Atsakymas. Iš tikrųjų, yra norų, kurių dabar negalime pakeisti. Tačiau tai neturi reiškmės. Juos galime rūšiuoti tik būdami grupėje.
Juk grupėje dirbu ties davimo didumu, ryšio didumu. Tai vadinama Kūrėjo didumu, nes paties Kūrėjo nėra – yra davimo, meilės, ryšio savybė.
Kai esu grupėje ir dirbu ties šiomis savybėmis, tuomet imu tinkamai rūšiuoti manyje kylančius norus ir mintis, ir dirbti su jais.
Klausimas. Kas teisingiau – susitelkti į tai, kaip rūšiuoti draugų norus grupėje ar duoti jiems galimybę padėti man rūšiuoti mano norus?
Atsakymas. Teisingiausia – kai būdamas grupėje iš draugų gaunu jų mintis bei norus ir pats tampu jų ištikimu pagalbininku, sąjungininku, netgi vergu. Esu pasirengęs visur jiems padėti bei realizuoti jų norus, mintis.
#249328

Iš 2019 m. balandžio 14 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Svarbiausia sąlyga

Kam ir ką duoda kabalistas?

Kaip rūšiuoti savo mintis ir norus?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>