Veikiant bendram ir asmeniniam valdymui

Dvasinis darbas, Krizė, globalizacija

каббалист Михаэль ЛайтманKiekvieno žmogaus atžvilgiu egzistuoja bendras ir asmeninis Gamtos/Kūrėjo valdymas.
Bendras valdymas veikia visus ir elgiasi su mumis kaip su viena visuma. Net jei vienas žmogus atliks ką nors negero, it mažas vaikas šeimoje – visi kentės, nes jis šeimos narys.
Lygiai taip ir mes – kiekvienas yra žmonių visuomenės narys: kas nors ką nors atliko neteisingai – kenčia visi. Mes tiesiog nematome savo blogių poelgių pasekmių, nes jos paklysta tarp visų. Tačiau vis tiek kenčia visa žmonija.
Todėl tiek, kiek galime kontroliuoti savo asmeninius poelgius tinkama kryptimi, kad kaip maži vaikai nieko nesudaužytume, netriukšmautume, neteptume, tada galėsime gyventi patogesniame pasaulyje.
Be bendro yra ir asmeninis valdymas, kai kiekvieną iš mūsų veikia aukštesnioji jėga. Šiame poveikyje yra dalis žmonijos bendros būsenos, kuri veikia kiekvieną iš mūsų, ir asmeninis poveikis iš aukščiau kiekvienam.
Norint suprasti Kūrėją, pirma svarbu priimti Jo signalus, nukreiptus būtent man, per asmeninį valdymą. Juk dėl šio poveikio tikriausiai galiu viską teisingiau įsisąmoninti.
#247755

Iš 2019 m. kovo 17 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

 Kaip aukštesnysis valdymas vysto mus?

Asmeninis valdymas

Kaip Kūrėjas valdo kiekvieną

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>