Kaip neišprotėti, gyvenant iškart dviejuose pasauliuose?

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip neišprotėti, gyvenant iš karto dviejuose pasauliuose, matant dvi tikroves: iškreiptą ir tikrąją?
Atsakymas. Nesijaudinkite, jūs neišprotėsite. Kabalos moksle to būti negali, juk jūs prilimpate prie gamtos, pasaulio, egzistavimo šaltinio, prie Kūrėjo, todėl čia negali būti jokių iškraipymų.
Priešingai, jūs įjungiate savo vidinį suvokimą, tai ką vadiname siela, patį patikimiausią šaltinį, nekintančią koordinačių sistemą, kur viskas sueina į vieną tašką. Todėl negali būti jokio neatitikimo.
Priešingai, jūs tampate blaiviai mąstančiu ir akivaizdžiai ryškiai viską suvokiančiu. Tai ne kažkokie proto užtemimai ar neatitikimai. Nieko panašaus!
Aš esu žmogaus kūno kibernetinių sistemų specialistas, biomedicinos kibernetikas ir kalbu labai rimtai: nėra jokių problemų, susijusių su kabalistiniu įsikišimu ir mūsų tikrovės suvokimu.
Priešingai, jūs stabilizuojatės pačiame teisingiausiame žemutiniame taške, kai nėra jokių koordinačių, egzistuoja tik vienas vienintelis taškas – Kūrėjas.
#245543

Iš 2019 m. sausio 27 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvi duotybės

Gyvenimo tikslas – tapti Žmogumi

Tarp dviejų pasaulių

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>