Dvasinis praktikumas

Dešimtukas, Dvasinis darbas, Grupė, Kūnas ir siela

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ko reikia norint vystyti sielą? Kaip vyksta pats vystymosi procesas? Kaip suprasti ir pajausti, kad esi teisingame kelyje?
Atsakymas. Norint vystyti sielą būtina tik viena – pradėti vystyti ją suartėjant su kitais.
Tam paprastai kuriame nedideles grupes, vadinamas „dešimtukais“, nes pageidautina, kad grupė būtų sudaryta iš 10 dešimties žmonių, bet galima ir mažiau. Suartėdami tarpusavyje dešimtuke, žmonės ima jausti tam tikrus joje veikiančius dvasinius dėsnius.
Tai itin įdomi būsena. Galime iš savęs atlikti laboratoriją, kurioje jausimės esą veikiami ypatingos jėgos arba Kūrėjo.
Kitaip tariant, pradėję suartėti tarpusavyje, imsime jausti kaip tarp mūsų atsiskleidžia Kūrėjas, o nutoldami vienas nuo kito – kaip Jis atitolsta nuo mūsų. Juk Kūrėjas yra šios mažos grupės centre, ir mes taip galėsime Jį apibrėžti, išsiaiškinti, atskleisti. Ši būsena ateina ne iškart, tačiau prie jos mums reikia prieiti. Pamėginkite.
Kurdami tarpusavyje ryšius nepaisydami atstumiančių egoistinių jėgų, imsime tai jausti. Būtent, suartėdami nepaisydami atstūmimo ims iššaukti mumyse tam tikrą jausmą, kad kažkas atsiskleis. Tas „kažkas“ ir bus Kūrėjo suvokimo šauklys. Tai nėra paprasta ir nevyksta iš karto, tačiau kaip tik tai ir yra mūsų praktikumas.
#251399

Iš 2019 m. liepos 7 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Klausimas, kuris kyla visiems

Kaip vystosi siela?

Kaip suprasti, kad siela vystosi?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>