Praturtinti save kitų norų sąskaita

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip man verta auginti savo norą dvasingumui? Sakote, kad galima prisijungti savyje kitų norus dvasingumui. Ar yra koks nors mechanizmas, kaip tai atlikti?
Atsakymas. Tik anuliuojant save. Nieko negalite įgyti neanuliuodami savęs. Būtent taip staiga imsite jausti, kad šis veiksmas leidžia jums absorbuoti į save visiškai naujas savybes.
Klausimas. Kaip atskirti, koks tai noras?
Atsakymas. Tarkime, matote draugą, kuris savo elgesiu jums nepatinka. Anuliuokite save ir imkite solidarizuotis su jo elgesiu, jo poelgiu. Veikite taip, tarsi jūs sutinkate su juo, tarsi einate kartu su juo. Pamėginkite ties tuo padirbėti su savimi! Tai ir vadinama vienybe su draugais.
Pažvelkite į kitus: viename jums nepatinka tai, kitame šitai. Pamėginkite anuliuoti save, sutikti su draugu, būti kartu su juo jo veiksmuose, ir išvysite, kaip tai jus praturtina, kaip su juo vienijatės. Taip ir atsiranda bendras kli/indas, kuriame pamažu atsiskleidžia Kūrėjas.
#253388

Iš 2019 m. rugsėjo 5 d. kongreso Moldovoje pamokos Nr. 0

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinės vienybės požymis

Duoti draugui

Pasinerti į žmonijos norus

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>