Klausytis savęs ar Kūrėjo?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Būtinybė dirbti su Kūrėju kyla mumyse būtent dėl ego. Kaip mums pasiekti tokį egoizmą?
Atsakymas. Kaip mums mūsų egoizme pasiekti būtinybės dirbti su Kūrėju? Pirmiausia, jei nedirbsime su Kūrėju, tai dirbsime su savo egoizmu. Arba tarnauju savo „asilui“, arba tarnauju Kūrėjui – vienas iš dviejų.
Tačiau netarnauti, kitaip tariant, neklausyti, aš negaliu. Man reikia pasirinkti arba vieną, arba kitą prigimtį. Štai ir viskas.
Klausimas. Kitaip tariant egoizmas nepriklauso nuo kreipimosi į Kūrėją? Tačiau didelis egoizmas nori daugiau, o mažas egoizmas – mažiau, taip?
Atsakymas. Ne. Svarbiausia, kam nori tarnauti, dėl ko. Reikia gerai išsiaiškinti dešimtuke: arba sau – vadinasi, savo asilui, arba dešimtukui, vadinasi Kūrėjui, kuris yra jame.
#254824

Iš 2019 m. rugsėjo 7 d. kongreso Moldovoje pamokos Nr. 5

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip ištaisyti blogį?

Viską valdo tik Kūrėjas

Darbas Kūrėjo pasaulyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>