Lęšis aukštesniajam pasauliui

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar įmanoma, kad mokslininkai galės atsleisti pasaulį, kurį studijuoja kabala? Juk jie įrodė, kad viskas priklauso nuo stebėtojo.
Atsakymas. Iš tikrųjų viskas priklauso nuo stebėtojo. Tačiau stebėtojas turi turėti tas savybes, kurias jis nori matyti. Jei jūs tų savybių neturite, tai išrandate įvairiausius skirtingus pagalbinius prietaisus.
Prietaisas, su kuriuo galime stebėti aukštesnįjį pasaulį, – tai tam tikra visuomenė, grupė, susijusi tarpusavyje davimo savybėmis. Jei iš žmonių sudarytume teisingą dešimtuką, tai jis taptų lęšiu, teleskopu, didinamuoju stiklu. Ir tuomet per grupę išvysite aukštesnįjį pasaulį.
Tad šiuo atžvilgiu nėra problemos, tik reikia suprasti, kad materialius veiksmus turite transformuoti į dvasinius veiksmus ir tuomet gausite rezultatą.
#254397

Iš 2019 m. spalio 6 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>