Grupės centre suvokti Kūrėją

Dešimtukas, Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Savo kelyje turime praeiti neapykantos akimirkas. Jei neatsiskleidžia neapykanta, ar tai reiškia, kad neiname pirmyn?
Atsakymas. Neturime laukti jokių neigiamų pojūčių. Jei jų nėra – tai nėra. Turime judėti tik į grupės centrą ir ten atkakliai ieškoti Kūrėjo.
Mūsų darbas itin paprastas. Kaip rašo Baal Sulamas straipsnyje „Tarpusavio laidavimas“ (Arvut), Kūrėjas atveda žmogų į grupę, uždeda jo ranką ant teisingo kelio ir sako: „Imk“.
Ir dabar grupėje mums tereikia sustiprinti aplinkos poveikį sau iki tiek, kad pasieksime Kūrėją grupės centre. Ir viskas! Daugiau nieko nėra!
Pamatysime, kad pasaulis aplink mus – tėra nustatymai. Visa tai menamas pasaulis („olam ha mėdumė“). Egzistuoja tik dešimtukas, o dešimtuke – Kūrėjas.
Noriu, kad iš kongreso išvažiuotumėte su šia mintimi, su šia tiesa.
#255563

Iš 2019 m. rugsėjo 8 d. kongreso Moldovoje pamokos Nr. 7

Daugiau šia tema skaitykite:

Iš savęs suvoksiu Kūrėją

Gyventi dėl Kūrėjo ir kūrinio susitikimo

Rato centre tarp mūsų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>