Kodėl taip lėtai judame pirmyn?

Dvasinis darbas, Kūrėjas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kūrėjas – tai tobulybė. Kodėl taip primityviai, taip lėtai, taip kentėdami judami pirmyn?
Atsakymas. Nes mes nejudame.
Judėti pas Kūrėją galima tik tuo atveju, jeigu imsite vis labiau vienytis. Prietaisas, atskleidžiantis Kūrėją, – tai kuo didesnis žmonių skaičius, susijungusių draugėn ir pasirengusių sunaikinti visus skirtumus tarpusavyje, kad surastų Kūrėją.
Jeigu Kūrėjas – tai vienintelė jėga, lygus laukas, tai jūs turite padaryti taip, kad tarp jūsų nebūtų jokių skirtumų, t. y., susijungti nepaisant skirtumų. Tokiu atveju tampate šio lauko detektoriumi, ir Kūrėjas atsiskleidžia jumyse.
Klausimas. Ar galiu iš šio stebėjimo taško veikti Kūrėją, ir kaip?
Atsakymas. Jūs galite Jį veikti tik į vieną pusę – kad Jis greičiau vestų jus ir visą žmoniją prie Jo atskleidimo, suartėjimo su Juo.
#257354

Iš 2019 m. lapkričio 24 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>