Ką daryti su blogomis mintimis?

Dešimtukas, Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Sakote, kad kai man ateina bloga mintis, neturiu jai priešintis ir jos atstumti. Ką man tada su ja daryti?
Atsakymas. Turite ją atidirbti. Atidirbti – reiškia paimti tą mintį ir kartu su ja kuo giliau įeiti į dešimtuko centrą, į jūsų mažos grupės centrą ir padaryti taip, kad ji ištirptų jūsų vienybėje.
Įsivaizduokite, kad turite grupę, kurioje susivienijate kaip viena visuma, tarkime kaip verdama puode sriuba. Ateina kokia nors mintis ir jūs metate ją į tą „sriubą“, kad ji ten visiškai ištirptų.
Kaip ji paveiks jūsų kolektyvą, taip ir turi būti. Svarbiausia, kad kolektyvas būtų pasirengęs adaptuoti tą mintį savyje taip, kad ji jame ištirptų. Ir tuomet pamatysite jos teisingą rezultatą.
Klausimas. Kitaip tariant, galiu apie tą mintį papasakoti draugams grupėje? Ar pakanka pagalvoti apie tai ir ji tarsi bus apdirbta grupėje?
Atsakymas. Galite ir nesakyti, o galite pasitarti. Pamažu, dirbdamas grupėje pamatysite, ar galite pasitarti su draugais ar vis dėlto kol kas gėdijatės ir pan.
#246860

Iš 2019 m. vasario 3 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Mintis – pati didžiausia jėga

Minties jėga ir problemų sprendimas

Kaip elgtis su blogomis mintimis?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>