Šiuolaikiniai draugų susirinkimai

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Šiuolaikiniai draugų susitikimai yra transliuojami visame pasaulyje. Juose dalyvauja grupės ir pavieniai asmenys iš šimtų šalių. Jų atstovai kalba apie tikslo svarbą. Mes rodome vaizdo medžiagą, pasakojame platinimo naujienas, klausome muzikos.
Ar tai gerai? Ar yra koks nors klasikinis susitikimo variantas? Vienas dalykas, kai sėdi 5–10 žmonių grupė intymioje aplinkoje, ir kitas dalykas, kai matai aplink tūkstančius žmonių ir, žinoma, iš jų kalba tik tam tikri asmenys, turintys techninių galimybių ir pan.
Atsakymas. Manau, kad tai nesvarbu. Atvirkščiai: kai didelis būrys žmonių iš visų šalių žavisi sistema, kurioje jie gyvena, tikslu, kurio jie siekia, – tai labai padeda.
Nemanau, kad dėl to gali būti atitolimas ar painiava judant tikslo link. Ne. Man patinka tai, kas vyksta. Manau, kad tai ir yra mūsų tinkamo vystymosi raktas.
Pasaulis juda tikslo link, kad žmogus ir visa žmonija pakiltų virš savo žemiško, seklaus, smulkaus buržuazinio įvaizdžio, uždaryto valstybių ribose, mažose grupėse su asmeniniais mokytojais. Matome, kad visa tai jau byra, nes viskas turi didėti, stiprėti ir eiti Kūrėjo link.
#258713

Iš 2019 m. kovo 11 d. TV programos „Kabalos mokslo pagrindai“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>