Kaip neutralizuoti virusą?

Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Sakote, kad ėmę galvoti apie kitus, atsižvelgdami į jų norus, neutralizuosime virusą?
Atsakymas. Ne, nesiūlau jums to daryti dabar, nes neįstengsite atsikratyti savo egoistinių ketinimų. Jūs, kaip jums atrodo, taikysite kitokį, neva neegoistinį požiūrį į kitus, tačiau niekaip negalėsite išeiti iš egoizmo, tai jūsų prigimtis.
Yra metodika, kaip išeiti iš egoizmo, pakilti virš jo. Ją nagrinėja ypatingas mokslas – kabalos mokslas. Tai neduota paprastam žmogui, to reikia mokytis.
Jei galvojate apie tai, kaip išeiti iš savęs, kaip pakilti virš savęs, pradėti jausti kitokią prigimtį – aukštesnįjį pasaulį, tuomet turėtumėte rimtai susidomėti kabala. Apsilankykite mūsų svetainėje ir pasidomėkite, kaip tai daroma.
Kai tik iš tikrųjų pradėsime suartėti – ne fiziškai ir ne egoistiniu siekiu savo labui, bet dėl kitų, ne dėl savo interesų ir, galbūt, netgi kenkiant sau, tuomet visi neigiami reiškiniai mūsų pasaulyje iškart išnyks, nes jie yra mūsų egoistinių santykių produktas.
#262991

Iš 2020 m. kovo 19 d. TV laidos ,,Koronavirusas keičia tikrovę”

Daugiau šia tema skaitykite:

Universalūs skiepai nuo visų virusų

Pergalė prieš žmoniją

Pakilti virš visuotinio egoizmo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>