Kam meldžiamės?

Dvasinis darbas, Ketinimas, malda

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jeigu Kūrėjas – tai gamtos dėsnis, kam meldžiamės? Ir ar teisingai suprantu, kad tiesiog pasiekiame rezonansą su savo aukštesne būsena, kai keliame maldą už kitus?
Atsakymas. Nedirbame tuščiai. Dirbame vienintelio gamtos dėsnio atžvilgiu – integralaus tarpusavio ryšio tarp visų kūrinijos elementų.
Jeigu mes, tokie atsiskyrę, atsieti, stumiantys vieni kitus, norintys vien naudotis kitais, pakeisime savo elgesį ir suartėsime, tai atsirasime dvasinėje pakopoje ir pamatysime, kad esame visiškai kitame pasaulyje.
Bet tam mums reikia pakilti virš savo egoizmo ir imti jungtis tarpusavyje. Apie tai kalba kabala.
Kelias į tai – dvejopas. Arba kančių kelias, kuriuo kol kas ir einame, arba Šviesos kelias, t. y. kai pritraukiame Šviesą, mokomės mažose grupėse. Ne visa žmonija išsyk, o dešimtukais.
#259349

Iš 2019 m. gruodžio 22 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kam kreitis į Kūrėją?

Mintys apie koronavirusą V d.

Teisingas prašymas Kūrėjui

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>