Kas mus skiria vienus nuo kitų?

Kūnas ir siela, Viena siela

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Visų žmonių Žemėje anatomija ir fiziologija vienoda. Žmonių psichologija ir net energetika paklūsta tam tikriems dėsningumams. O kas skiria kiekvieną žmogų ir kur jo individualumas? Juk vis dėlto nėra dviejų absoliučiai panašių žmonių.
Atsakymas: Kiekvienas iš mūsų susideda iš tam tikro dešimties sfirų rinkinio, ir visi jie skirtingi, nė viename nepasikartojantys. Tuo skiriamės vieni nuo kitų. Todėl niekaip negalite būti visiškai į ką nors panašūs. Visų mūsų dešmties sfirų deriniai skirtingi.
Klausimas: Koks čia taško širdyje vaidmuo?
Atsakymas: Taškas širdyje tik paleidžia šias savybes, tačiau neapibrėžia pačios žmogaus esmės, kuri susideda iš to „skeleto“ – dešimties sfirų. Jis susijęs su sielos šaknimi ir turi savo ypatybes.
Klausimas: Išeitų, kad kiekvienas iš mūsų turi savo vietą vienoje bendroje sieloje?
Atsakymas: Taip, kiekvienas turi savo vietą, savo „skeletą“, savo išeities ir baigties tašką. Tad žmogus niekados negalės su kuo nors savęs supainioti. Čia negalima pakeisti jokių bendros sielos organų.
Klausimas: Žmogus gali apibrėžti, kur jo vieta?
Atsakymas: Taip. Jis suvokia savo sielos šaknies sampratą. Visa tai laukia jūsų priešakyje.
#259102

Iš 2019 m. gruodžio 22 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Siela, panaši į kūrimo sistemą

Ko mus moko sielos šaknis?

Nenoriu būti skruzdėle!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>