Metodai išeiti iš kritimo

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kokie metodai padeda išeiti iš kritimo?
Atsakymas: Efektyviausias metodas – turėti tinkamą aplinką. Baal Sulamas rašo savo straipsniuose, kad aplinkos poveikis žmogui yra svarbiausia, stipriausia priemonė išeinant iš bet kokios būsenos, nes tu įsijungi į grupę, ir ji priverstinai tempiasi tave su savimi.
Vienminčių grupėje jūs praeinate įvairias būsenas, kartu mokotės, dalyvaujate seminaruose, atliekate tam tikrus veiksmus, tegul ir mechaniškai. Tokiu būdu grupė darys jums poveikį ir kiekvienas galės „išeiti iš savęs“.
Klausimas: Ir tada kritimas praeis?
Atsakymas: Taip, bet kas būtent praeis? Jei tu ateini į tam tikrą bendruomenę, kuri užsiima dvasiniu tobulėjimu, tai galiausiai kartu su jais pradedi kilti. Tai pirma.
Antra. Jei šalia nėra grupės, tai aš patariu nedelsiant užeiti į mūsų tinklalapį internete ir ieškoti įvairiausių pamokų. Visų pirma, rekomenduoju skaityti „Nieko nėra, išskyrus Jį“.
Klausimas: Vadinasi, galima atsiversti ir knygą?
Atsakymas: Žinoma, juk tu tarsi susijungi su autoriumi. Todėl aplinka gali būti ne tik žmonės, nors tai veiksmingiausia, bet ir informacijos šaltiniai.
#261573

Iš 2019 m. kovo 27 d. TV programos „Kabalos pagrindai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Pakelti kritusį draugą

Ką daryti, jei nukritai…

Kada baigsis tavo kilimai ir kritimai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>