Neapykantą pakeisti meile

Dvasinis darbas, Ketinimas, malda

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kur yra maldos vieta pereinant nuo meilės prie neapykantos ir atvirkščiai,?
Atsakymas: Dabar jums atrodo, kad labai paprasta būti meilės ar neapykantos būsenos, ir pereiti nuo vieno prie kito. O iš tikrųjų pamatysite, kad negalite to atlikti.
Įsivaizduokite, kad ko nors nemylite, nekenčiate, atstumiate. O dabar pamėginkite pakeisti savo būseną į priešingą. Įstengsite? Ne.
Tačiau norite to ir jums reikia pasikeisti. Suprantate, kad ta jumyse esanti neapykanta atstumia jus nuo dvasinio pasaulio ir negalite imti jo jausti. Ką gi daryti? Tuomet imate prašyti, kad jūsų neapykanta būtų pakeista meile.
Kaip tai įmanoma? Tai neturėtų jūsų jaudinti. Iš viršaus jums siunčiamas mažas Šviesos spindulys ir tampate kitoks – jaunas, gražus, mylintis ir mylimas! Viskas žydi!
Tai ir yra malda.
#259524

Iš 2019 m. gruodžio 29 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas yra meilė?

Nusikaltimus uždengti meile

Kam galioja priesakas „pamilk artimą“?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>