Teatras tiesiai priešais tave

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Paprastai žmoguje myliu tai, ką myliu savyje, ir nekenčiu to, ko nekenčiu savyje. Tačiau man nesinori konfliktuoti su kitais žmonėmis, juk dar neišsitaisiau.
Neseniai žiūrėjau spektaklį teatre ir man kilo klausimas: ar įsijautus į kokią nors dramą scenoje ar gyvenime ir taip mokantis išvengti konfliktų, galima imti labiau mylėti kitus žmones?
Atsakymas: Turi puikią galimybę – darbą grupėje. Vaidinkite ten įvairiausius teatrinius pastatymus apie meilę ir neapykantą. Mėginkite visąlaik siekti vienybės ir meilės. Tuomet pajausite, kiek jūsų prigimtis atskleidžia abipusę neapykantą, atstumia vienus nuo kitų.
Taip meilės ir neapykantos derinys visuomet bus tinkamas, ir viskas bus nuostabu.
Galėsite tai tiesiog atidirbti gyvenime. Tam mums ir duotas dešimtukas. Tad nėra ko vaikščioti į teatrą. Teatras tiesiai priešais jus.
#259491

Iš 2019 m. gruodžio 29 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Žaidimas visuose gamtos lygmenyse

Nesidrovėkite žaisti

Naujasis žaidimas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>