Kur tiesa?

Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Viena vertus, spauda ir viskas aplink mus skelbė apie viruso aukas: kiek žmonių mirė, kiek yra sunkios būklės ir pan., ir virusą žmonija suvokė kaip blogį, kaip žalą.
Kita vertus, dangus išsivalė, gamta staiga pajuto, kad gali sužydėti, niekas jai netrukdo.
Kinijoje vos du mėnesius mažesnis kietųjų dalelių kiekis atmosferoje padėjo išgyventi keturiems tūkstančiams vaikų iki penkerių metų, septyniasdešimt trims tūkstančiams suaugusiųjų, vyresnių nei 70 metų. Ir be viso to sumažėjo onkologinių susirgimų skaičius.
Patys save gydome. Rečiau lankomės pas gydytojus, mažiau kreipiame dėmesio.
Kur tiesa? Viena vertus, virusas pasirodė esąs blogis, kuris mus suvarė į namus. Kita vertus, jis užkirto kelią karams, pristabdė onkologiją, išvalė orą. Gimė vaikai, nemirė senoliai. Kur tiesa?
Atsakymas: Žmogus turi suprasti, kodėl virusas atsiranda.
Jis ateina, kad sustabdytų mūsų ankstesniąją, egoistinę raidą, kai jau ėmėme negrįžtamai bjauroti šį Žemes rutulį. Ir tada galime pradėti kitokius santykius tarp mūsų ir su gamta.
Nes tai, iš esmės, vienas ir tas pats. Tai viena sistema: negyvoji gamta, augalija, gyvūnija ir žmogus. Mes į visą gamtą turime pradėti žiūrėti kitaip.
Ir jeigu tai nutiks, nebus reikalingi jokie virusai. Paversime savo gyvenimą nuostabiu ir taip!
#265068

2020 m. balandžio 27 d. iš TV laidos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Koronavirusas – žmonijos valymas

Skiepai nuo koronaviruso

Koks bus pasaulis po epidemijos?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>